Naša istorija

Preduzeće “COBRA” je osnovano 1991. godine i registrovano za obavljanje građevinske djelatnosti.

Preduzeće je u privatnom vlasništvu, a vlasnik i direktor preduzeća je gosp. Džemal Nuhanović. U skladu sa zakonom, 03.12.1993. godine preduzeće je preregistrovano u D.J.L., a zatim u D.O.O. (16.03.1996. godine).

 

Danas je “COBRA” registrovano kao D.O.O. Osnovna djelatnost preduzeća je građevinsko-trgovinska, a obuhvata: – obavljanje građevinskih radova, – trgovinu građevinskim materijalom, – završne fasadersko-molerske radove, – ugradnju spuštenih stropova po principu suhe gradnje. U početku rada, preduzeće je zapošljavalo 4 radnika, a prvi poslovni koraci vezani su za obavljanje završnih građevinskih radova i prodaju materijala za molersko-farbarske i fasaderske radove.

Poslovni objekat u Srebreniku predstavlja prvu specijaliziranu radnju za prodaju boja i lakova na području Općine Srebrenik, a od simboličnog je značaja i za GTP “COBRA”, jer predstavlja polaznu tačku budućeg uspješnog razvoja preduzeća. “COBRA” D.O.O. danas raspolaže modernim poslovno-prodajnim objektom u Ćehajama (Srebrenik), na magistralnom putu Tuzla – Orašje. KAo i najsavremeniju benzinsku pumpu COTEX u sklopu kompleksa.

Naša vizija

Cijenjeni kupci, prijatelji i saradnici, obavještavamo Vas da je otvorena i da je krenula sa radom naša benzinska stanica COTEX na lokaciji Ćehaje b.b Srebrenik.
Nova benzinska stanica COTEX u svojoj bogatoj ponudi ponudi svojim korisnicima nudi visokokvalitetna goriva (INA CLASS PLUS GORIVA) vrhunskih perfomansi koja su obogaćena aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose poboljšanu ekonomičnost te osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova.
U sastavu modernog maloprodajnog objekta COTEXA, pored visokokvalitetnih INA CLASS PLUS goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se market sa širokim asortimanom robe po vrlo povoljnim cijenama, linija motornih ulja “INA ULJA i MAZIVA” i vrhunsku kafu Marcaffe za ponijeti (to go).
 Radno vrijeme nove benzinske pumpe COTEX je od 05:30h do 23:00h.

Komentariši